ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

  1. Αρχική
  2. ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Επιστροφές

Έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε αναιτιολογήτως εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών σε προϊόν που αγοράσατε από το διαδίκτυο και παραλάβατε με αποστολή στο χώρο σας, επιστρέφοντας το στην ίδια κατάσταση με αυτή που το παραλάβατε, χωρίς να έχει καταστραφεί η συσκευασία του προμηθευτή, να μην έχει ανοιχθεί η συσκευασία του και να μην έχει χρησιμοποιηθεί κατά οποιοδήποτε τρόπο. Θα πρέπει επίσης να επιστραφούν όλα τα συνοδευτικά έγγραφα του προϊόντος όπως η απόδειξη αγοράς ή το τιμολόγιο. Η προθεσμία υπαναχώρησης λήγει μετά το πέρας των 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής.

Προκειμένου να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, οφείλετε να μας ενημερώσετε γι' αυτό με μία ξεκάθαρη δήλωση (π.χ. e-mail στο elevator.gr@gmail.com ) στέλνοντας συμπληρωμένο έντυπο υπαναχώρησης

Το προϊόν θα πρέπει να αποσταλεί στη συσκευασία στην οποία παρελήφθη, με την ταχυδρομική εταιρεία που θα σας υποδείξουμε. Δεν επιστρέφονται δαπάνες αποστολής όταν έχετε επιλέξει τρόπο παράδοσης άλλον από τον φθηνότερο τυποποιημένο τρόπο αποστολής που σας προσφέρουμε.

Προϊόν το οποίο είχε πωληθεί με επιπλέον δώρο θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το επιπλέον δώρο, διαφορετικά η αξία του δώρου θα αφαιρεθεί από το επιστρεφόμενο ποσό.

Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται αποκλειστικά μέσω λογαριασμού τραπέζης όπου τα στοιχεία του λογαριασμού (δικαιούχος) είναι ίδια με αυτά που είχαν δηλωθεί κατά την παραγγελία του προϊόντος ή με επιστροφή στην ίδια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα με την οποία έγινε η αγορά ή με αυτοπρόσωπη φυσική παρουσία στο κατάστημα μας. 

Σας ενημερώνουμε ότι το elevator.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν βλάβες και φθορές των προϊόντων μετά την χρήση τους και σε αυτή την περίπτωση δεν υποχρεούται σε αντικατάσταση ή αποδοχή της επιστροφής τους.

Επιστροφές καθώς και το δικαίωμα υπαναχώρησης δεν εφαρμόζονται στις περιπτώσεις που το τίμημα των προϊόντων έχει καταβληθεί στην εταιρεία μας ή το προϊόν έχει παραληφθεί από την έδρα μας καθώς η πώληση δεν θεωρείται ότι τελέστηκε από απόσταση. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν δύναται καμία επιστροφή χρημάτων . 

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση εκτός του δικαιώματος της υπαναχώρησης, κατά την οποία η εταιρεία μας θελήσει να αποδεχθεί κάποια επιστροφή χωρίς να υπάρχει υποχρέωση μας για αυτό (όπως π.χ για την επιπλέον εξυπηρέτηση του πελάτη), δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων παρά μόνο πίστωση του τιμήματος του προϊόντος (εκτός του συνόλου των μεταφορικών) στον λογαριασμό του πελάτη, ο οποίος και μπορεί να το χρησιμοποιήσει μελλοντικά για να αγοράσει οποιοδήποτε άλλο προϊόν θέλει από το κατάστημα μας και υπάρχει σε διαθεσιμότητα. Αυτό δεν ισχύει για προϊόντα που βρίσκονται σε προσφορά. Διατηρούμε πάντοτε το δικαίωμα να μην δεχθούμε την οποιαδήποτε επιστροφή (εκτός του δικαιώματος υπαναχώρησης) για τον οποιοδήποτε λόγο.

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές μόνο εφόσον:

• Δεν έχει ανοιχτεί η συσκευασία τους.

• Δεν έχουν χρησιμοποιηθεί με καθ΄οιονδήποτε τρόπο.

• Δεν έχουν υποστεί ουδεμία ζημιά ή φθορά τα ίδια ή η συσκευασία τους.

• Συνοδεύονται από όλο το περιεχόμενο τους, όπως ακριβώς παρελήφθησαν.

• Δεν έχουν αφαιρεθεί ή καταστραφεί τυχόν ταμπελάκια ή ετικέτες που (ενδεχομένως) υπάρχουν πάνω τους.

• Συνοδεύονται από απόδειξη αγοράς από το κατάστημα μας.

Παρακαλώ φροντίστε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής έτσι ώστε να μην προκληθεί κάποια φθορά κατά την μεταφορά του. Το κατάστημα μας δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής.

Ακυρώσεις

Μπορείτε να ακυρώσετε οποιαδήποτε παραγγελία μας δώσατε ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά, υπό την προϋπόθεση ότι αυτή δεν έχει ήδη εκτελεστεί.

Για αγορές με τιμολόγιο δε δίνεται η δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας. Σύμφωνα με τη νομοθεσία (ν. 2251/1994), οποιαδήποτε αγορά συνοδεύεται από τιμολόγιο εξαιρείται από το δικαίωμα υπαναχώρησης από την εξ αποστάσεως σύμβαση, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και η ακύρωση της παραγγελίας.

Λάθος ποσότητα / προϊόν

Έχετε το δικαίωμα να απαιτήσετε χωρίς επιβάρυνσή σας τη διόρθωση ή την αντικατάσταση του προϊόντος ή/και της παραγγελίας σας εφόσον :

• Η παραγγελία έχει εκτελεσθεί εσφαλμένα, δηλαδή σας παραδόθηκε άλλο είδος ή ποσότητα από αυτό που παραγγείλατε. (Εφόσον πρόκειται για προϊόν που δεν αντιστοιχεί στην παραγγελία, αυτό θα πρέπει να μην έχει ανοιχθεί ή χρησιμοποιηθεί και να βρίσκεται στην κατάσταση που παρελήφθη).