ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 1. Αρχική
 2. ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Α. Παραδόσεις σε Επιχειρήσεις

 

Με:

 • Παράδοση με δικά της Μέσα. Αν είστε επιχείρηση εντός Αθήνας παραδίδουμε με δικό μας μέσο χωρίς χρέωση για αντικείμενα μικρού όγκου ή με φορτηγό μεταφοράς σε περίπτωση ογκωδών ή βαρέων αντικειμένων με χρέωση του πελάτη
 • Μεταφορική Εταιρεία. Αν είστε επιχείρηση εκτός Αθήνας παραδίδουμε με δικό μας μέσο χωρίς χρέωση στην μεταφορική που συνεργάζεστε (εντός Αθηνών).
 • Courier. Αν επείγει κάποια αποστολή μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε αποστέλλοντας την παραγγελία σας με courier.
 • Παραλαβή απο κατάστημα. Η χονδρική μας λειτουργεί καθημερινά από τις 07:30 – 16 πλην Σαββάτου και Κυριακής  στην Χανδρή 7 Μοσχάτο τκ 18346
 • Μεταφορική. Κάποια εμπορεύματα δεν είναι μεγάλης αξίας αλλά έχουν μεγάλο όγκο ή κάποιες παραγγελίες είναι πολύ βαριές, με αποτέλεσμα να ανεβαίνει πολύ το κόστος της μεταφοράς τους με courier, η εταιρεία μας προσφέρει την δυνατότητα μεταφοράς της αποστολής σας σε μεταφορική εταιρεία με σκοπό την μείωση του κόστους μεταφοράς για εσάς.
 • Παραλαβή απο κατάστημα. Μπορείτε να παραλάβετε καθημερινά την παραγγελία σας από τους χώρους που διαθέτουμε, παντά εντός του ωραρίου λειτουργίας τους και κατόπιν συνεννόησης για την διαθεσιμότητα των προϊόντων
 • Courier. Η αποστολή των προϊόντων γίνεται συνήθως με  την SPEEDEX COURIER και για να έρθουν σε εσάς χρειάζονται 1-5 εργάσιμες μέρες . Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει, στην Φόρμα Παραγγελίας, εκτός αν λόγοι ανωτέρας βίας (απεργίες κακοκαιρία,κ.α)  δεν μας επιτρέψουν την παράδοση και θα πρέπει να έρθουμε σε επικοινωνία για να καθορίσουμε νέα ημερομηνία παράδοσης.
 • Η χρέωση του courier γίνεται αυτόματα από το σύστημα της μεταφορικής εταιρείας COURIER με βάση τον συνδυασμό ογκομετρικού και πραγματικού βάρους της παραγγελίας σας. 1. 3,50€ μέχρι 2kg + 2,40 χρέωση αντικαταβολής. Για κάθε επιπλέον κιλό ​1,20€  (Ν. Αττικής, παράδοση στο χώρο σας)

*Αν δεν συμφωνείτε με το ποσό που σας χρεώνει αυτόματα το σύστημα μπορείτε να επιλέξετε έναν άλλον τρόπο μεταφοράς αντί του Courier και να αναγράψετε στα σχόλια να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

**Οι δυσπρόσιτες/απομακρυνσμένες περιοχές όπως αυτές διαμορφώνονται από τον courier χρεώνονται  επιπλέον.
Οι χρεώσεις αυτές ολοκληρώνονται αυτόματα απο το σύστημα με βάση την περιοχή και τον ΤΚ σας.
Αν δεν θέλετε να χρεωθείτε την χρέωση της δυσπρόσιτης περιοχής, μπορείτε να ζητήσετε στα σχόλια να παραλάβετε εσείς απο το κοντινότερο κατάστημα της Courier.
 

 • ΠΡΟΣΟΧΗ: Ανοίξτε τα δέματα σας ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ του courier/μεταφορικής, καθώς αν δεν ανοιχθεί το δέμα μπροστά τους δεν λαμβάνουν καμία ευθύνη. Ο όρος αυτός ισχύει για την ορθή διαχείριση των επιστροφών καθώς και για κάθε αξίωση σας και ισχύει για όλες τις αποστολές ανεξαρτήτως τρόπου μεταφοράς. Αν δεν γίνει έλεγχος της παραγγελίας σας κατα την παραλαβή αναλαμβάνετε την ευθύνη ότι το δέμα που παραλαμβάνετε  είναι σε άριστη κατάσταση.

Όλες οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται μετά τις 15:00 μ.μ. της Παρασκευής, ή οποιαδήποτε στιγμή το Σάββατο και την Κυριακή, θα επεξεργάζονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Δεν πραγματοποιούμε αποστολές Σάββατα, Κυριακές και σε Εθνικές Αργίες.