ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Posted by bexlivanis 28/04/2022 0 Comment(s)

Σε μια πολυκατοικία στη Ρωσία, μια γυναίκα εισήλθε στο ασανσέρ χωρίς να περιμένει και τον μικρόσωμο σκύλο της να μπει. Η πόρτα έκλεισε και το ασανσέρ σήκωσε τον σκύλο από το σαμαράκι του στον αέρα. 
Ένας άνδρας που βρέθηκε την ίδια στιγμή στο κτήριο απεγκλώβισε τον σκύλο. Η γυναίκα, μόλις κατάλαβε τι συνέβη, κατέβηκε με το ασανσέρ και βρήκε τον σκύλο της στην αγκαλιά του άνδρα.

Έν συγκλονιστικό περιστατικό κατέγραψε κάμερα, όταν γυναίκα έχασε τη ζωή της βγαίνοντας από τη λάθος πόρτα του ασανσέρ.

Μια γυναίκα βρήκε τον θάνατο με δραματικό τρόπο σε αεροδρόμιο της Ινδονησίας, αφού βγήκε από τις πόρτες και έπεσε στο φρεάτιο του ανελκυστήρα.

Η 38χρονη Άισια ανέβηκε με το ασανσέρ στον δεύτερο όροφο ενώ πήγαινε να συναντήσει την ανιψιά της στον χώρο ελέγχου του αεροδρομίου στις 24 Απριλίου.

Το υλικό από κάμερες κλειστού κυκλώματος δείχνει τη γυναίκα να μπαίνει ήρεμα στο ασανσέρ του αεροδρομίου πριν αρχίσει να ασχολείται με το τηλέφωνό της. Φαινόταν να είναι μπερδεμένη όταν το ασανσέρ σταμάτησε με τις πόρτες απέναντί της να είναι ακόμα κλειστές.

Χωρίς να γνωρίζει ότι πόρτα πίσω της είχε ανοίξει, άρχισε να πατάει μανιωδώς τα κουμπιά έκτακτης ανάγκης προσπαθώντας να ανοίξει τις κλειστές πόρτες, μπροστά της

Στη συνέχεια, η γυναίκα φέρεται να τηλεφώνησε στην ανιψιά της για να της πει ότι είχε παγιδευτεί, καθώς συνέχιζε να πιέζει τις κλειστές πόρτες. Σύντομα άνοιξαν και η γυναίκα βγήκε έξω και βούτηξε στο κενό στο φρεάτιο του ανελκυστήρα, καθώς δεν αντιλήφθηκε την κατάσταση.<p>Πηγή: NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
02/05/2023  15:32